Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Garnering | ||
2 dl | Riven Ost | |
Kassler | ||
454 g | Skivad ananas | |
900 g | Kassler | |
Sås | ||
3 dl | Vispgrädde | |
25 g | Smör | |
1 clove | Vitlök Färsk | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
1 tsp | Salt | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
0,5 dl | Vetemjöl | |
1 dl | Ananasjuice | |
2 tsp | Lantbuljong | |
1 pc. | Schalottenlök | |
5,5 dl | Standardmjölk |
OBS Spara ananasspadet
Skär kasslern i skivor och lägg dem i en ugnsform. Sätt in i ugnen i 10 minuter på 200 grader. Ta ut och häll av vätskan. Skär ananasen i halvor och lägg dem över kasslern. Skala och finhacka lök och vitlök. Smält smöret och fräs löken glansig. Lägg i vetemjöl och rör runt. Tillsätt ananasspadet, mjölk och grädden. Lägg i kryddorna och låt koka ihop. Häll såsen över kasslern och lägg över osten. Gratinera i ugnen på 200 grader i ca 15-20 minuter.
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria