Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Gräddsås | ||
1 pc. | Köttbuljong | |
1,5 tsp | Kinesisk soja | |
2 tbsp | Vetemjöl | |
1,5 dl | Vatten | |
2,5 dl | Matlagningsgrädde | |
Köttfärslimpa | ||
1 pc. | Ägg | |
500 g | Nötfärs | |
1,5 dl | Mellanmjölk | |
1,5 tsp | Salt | |
0,75 dl | Ströbröd |
Sätt ugnen på 250°. Blanda ströbröd och mjölk i en skål och låt svälla 5 min Blanda i färs, ägg, salt, riven lök och peppar och blanda till en fast smet. Forma till en limpa ca 25 cm lång. Lägg på fat och sätt in i ugnen. Sänk värmen till 175°. Stek ca 30 min till en innertemperatur på 68°. Sås: Vispa ut mjölet i grädde och vatten i en kastrull. Koka upp under vispning med buljongtärning och soja. Låt sjuda sakta i 3-5 min. Smaka av med lingonsylt Servera köttfärslimpan med sås, nykokt potatis, grönsaker och lingonsylt
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt