Skip to main content
Oxrullader med fyllning

Oxrullader med fyllning

45 minEasy
544,75 kr
4 portions 75,58 kr per portion
Oxrullader med fyllning

Sås
5 dlKöttbuljong
1 tspSöt sojasås
1 tbspKalvfond Buljong
2 tbspMatlagningsgrädde
Oxrullader
1 dlRiven Parmesanost
3 tbspFärskost Naturell
1 tbspDijonsenap
1 tbspBladpersilja - färsk
8 pc.Lövbiff
Instructions
1

Blanda parmesan med finhackad persilja, dijonsenap och philadelphiaost Bred ut ca 1 msk fyllning på varje lövbiff. Salta och peppra. Rulla ihop lövbiffarna och fäst med tandpetare. Värm en stekpanna och ge biffarna en fin stekyta runt om. Slå på vatten så det täcker ungefär 1/3 av rullarna och brässera (fyll på med mera vatten allteftersom det kokar in) rulladerna i ca 40 min. Ta upp rulladerna ur stekpannan och fyll på med vatten så du får ca 5 dl buljong. Vispa ner grädde (valfri sort), kalvfond och soja. Red med mjölet utblandat i lite vatten. Smaka av med peppar. Lägg tillbaka rulladerna och koka ca 5 min.