Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Smör | |
3 tbsp | Kalvfond Buljong | |
2 pc. | Lagerblad | |
3 pc. | Alkoholfri öl | |
100 g | Mörk Blockchoklad | |
2 pc. | Krossade Tomater | |
2 pc. | Chipotle | |
1 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Lime | |
1 pc. | Creme Fraiche Naturell | |
1 kg | Högrev | |
1 tbsp | Spiskummin | |
1 pc. | Chilifrukter | |
2 pc. | Kanel Hel | |
1 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
2 tsp | Torkad oregano | |
1 tsp | Anchochili |
Putsa köttet och tärna det i bitar. Bryn köttet och löken i smör och olja i en gjutjärnsgryta. Finhacka den färska chilin. Slå på krossade tomater, kalvfond och öl.
Tillsätt alla kryddor och låt sjuda i cirka 3 timmar. Riv den mörka chokladen och blanda i grytan (spara lite till garnering). Smaka av grytan med limesaft, salt och peppar.
Toppa grytan med crème fraiche, riven choklad och rivet limeskal.
1 Bakchoklad Mörk 70% 100g Garant
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta