Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering: | ||
1 pc. | Koriander - färsk | |
300 g | Persiljerot | |
400 ml | Kokosmjölk | |
2 tbsp | Röd Currypasta | |
2 tbsp | Rapsolja | |
2 tbsp | Fiskfond | |
1 pc. | Vitlök | |
1 pc. | Gul lök | |
7 dl | Vatten | |
400 g | Morötter | |
400 g | Sejfile |
Skär fisken i kuber. Skala och hacka löken. Skala och tärna morötterna och persiljeroten. Hetta upp oljan i en stor kastrull, lägg i lök och vitlök och fräs någon minut. Tillsätt morötter, persiljerot och currypasta och fräs ytterligare ett par minuter. Häll i vatten och fiskfond, koka upp och låt koka i 10 minuter. Tillsätt kokosmjölken, koka upp och lägg i fisken. Låt sjuda i 2-3 minuter. Tillsätt färsk hackad koriander efter smak.
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste