Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 pc. | Bulgur | |
1 pc. | Creme Fraiche Naturell | |
4 pc. | Vanliga Tomater | |
600 g | Laxfilé | |
0,5 pc. | Grönsaksbuljong | |
1 tbsp | Olivolja | |
200 g | Mango Fryst | |
0,66 tsp | Salt | |
1 pc. | Rödlök | |
2 krm | Svartpeppar |
1 sätt ungnen på 200 grader 2 skär ca 600 g laxfile i portionsbitar. lägg med skinnsidan neråt i ungsfast form. strö över 2/3 tsk salt och 2 krm peppar. tillaga i mitten av ugnen ca 15 min. 3 koka 4 port bulgur. tillsätt 1/2 tärning grönsaksbuljong istället för salt. 4 finhacka 1/2-1 rödlök, grovhacka 4 tomater. blanda grönskaer med 200 g tinad mango, 1 msk olja och 1/2 tsk sambal olek (ev.). smaka av med salt och peppar. 5 servera ev med en klick creme fraich
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria