Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 tbsp | Rökt paprikapulver | |
400 g | Krossade Tomater | |
1 pc. | Rödlök | |
2 clove | Vitlök | |
3 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
400 g | Blandade bönor | |
1 dl | Rött matlagningsvin | |
400 g | Salsiccia | |
1 pc. | Bladpersilja - färsk | |
400 g | Linser | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Flingsalt | |
2 pc. | Morötter | |
100 g | Stjälkselleri |
Fräs rödlök och vitlök i en stor kastrull i olivolja på medelvärme. Skär morötter, blekselleri och salsiccia i bitar, lägg i kastrullen. Salta, peppra och krydda med paprikapulvret. Fräs grönsakerna i 3–4 minuter och tillsätt vinet, låt koka ihop i ett par minuter och lägg sedan i krossade tomater, linser och bönor. Låt puttra ca 10 minuter. Toppa stufaton med persilja och ringla över Novello precis före servering. Bjud gärna ett gott bröd till.
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Matlagningsvin Rött 250ml Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt