Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
250 g | Ricottaost | |
4 pc. | Vanliga Tomater | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 tbsp | Grillkrydda | |
3,5 dl | Västerbottensost | |
300 g | Kycklingfile Fryst | |
3 pc. | Ägg | |
200 g | Fusilli | |
1 pc. | Purjolök |
1 Tina fryst kycklingfilé i strimlor 2 Koka pasta enligt anvisning på förpackningen 3 Sätt ugnen på 200 grader C 4 Stek kycklingen i 1 msk olivolja 3-4 min. Ta av från värmen och blanda i purjolök, tomater och grillkrydda. 5 Vispa ihop ricottaost med creme fraich, riven lagrad ost med ägg i en stor bunke.Krydda med salt och svartpeppar. Vispa ner pastan och kycklingblandningen. Häll allt i en oljad ungssäker form. Ställ i ugnen ca 30 min. 6 Severa med en sallad