Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 pc. | Salladslök | |
500 g | Lax Kallrökt | |
100 g | Haricot Verts Färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Mango Färsk | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
1 pc. | Vanliga morötter | |
2 pc. | Avokado | |
2 tbsp | Sesamfrö | |
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
1 krm | Salt | |
Dressing | ||
1 tsp | Honung Flytande | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Vatten | |
2 tbsp | Rapsolja | |
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
1 tsp | Sesamolja | |
1,5 clove | Vitlök Vanlig | |
2 tbsp | Risvinäger | |
2 tbsp | Lime | |
2 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
2 tbsp | Färsk ingefära |
Skär laxen i bitar.
Koka haricots verts någon minut, de skall vara lite knapriga. Skölj i kallt vatten.
Skala mangon och skär i bitar. Skala och skär avokadon i bitar. Skala och skär moroten I små bitar. Strimla löken och chilin. Montera salladen snyggt och blanda ihop dressingen.
Dressingen: Lägg finhackad vitlök och riven ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna.
Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja. Tillsätt hackad koriander. Låt stå en stund. Häll på dressingen över salladen. Strö över svarta sesamfrön och servera direkt.
Näringsinnehåll:
Energi (kcal) 548,6
Protein (g) 32,0
Fett (g) 35,6
Kolhydrater (g) 23,0
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel