Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
100 g | Riven Ost | |
100 g | Mat & Bak Smör/Margarin | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
25 g | Taco Kryddmix Original | |
3 dl | Vetemjöl | |
3 tbsp | Majonnäs | |
1 dl | Vatten | |
500 g | Blandfärs | |
3 pc. | Vanliga Tomater | |
1 pc. | Lök |
Sätt på ugnen på 205 grader.
Smält smöret försiktigt, i kastrull eller i micron. (Finhacka löken under tiden) Blanda det smälta smöret tillsammans med vetemjölet & vattnet. Rör runt tills det blir en smidig, fet deg.
Tryck ut degen i en stor, rund pajform & nagga den försiktigt innan du gräddar den i ca 10 minuter.
Under tiden steker du köttfärsen tillsammans med tacokryddan & löken som du har finhackat tidigare.
Hacka tomaterna grovt. Blanda samman burken med creme fraiche, majonäsen & de hackade tomaterna.
Häll köttfärsen i formen & toppa sedan med creme fraiche-blandningen. Strö över lite riven ost & grädda i 20 min i 200¤ grader.
Serveras gärna tillsammans med en fräsch blandsallad!