Skip to main content
Sillréns Tacopaj
Hemmakock

Sillréns Tacopaj

40 minEasy
248,60 kr
6 portions 20,69 kr per portion
Enkel, lättlagad tacopaj för alla!

100 gRiven Ost
100 gMat & Bak Smör/Margarin
2 dlCreme Fraiche Naturell
25 gTaco Kryddmix Original
3 dlVetemjöl
3 tbspMajonnäs
1 dlVatten
500 gBlandfärs
3 pc.Vanliga Tomater
1 pc.Lök
Instructions
1

Sätt på ugnen på 205 grader.

Smält smöret försiktigt, i kastrull eller i micron. (Finhacka löken under tiden) Blanda det smälta smöret tillsammans med vetemjölet & vattnet. Rör runt tills det blir en smidig, fet deg.

Tryck ut degen i en stor, rund pajform & nagga den försiktigt innan du gräddar den i ca 10 minuter.

Under tiden steker du köttfärsen tillsammans med tacokryddan & löken som du har finhackat tidigare.

Hacka tomaterna grovt. Blanda samman burken med creme fraiche, majonäsen & de hackade tomaterna.

Häll köttfärsen i formen & toppa sedan med creme fraiche-blandningen. Strö över lite riven ost & grädda i 20 min i 200¤ grader.

Serveras gärna tillsammans med en fräsch blandsallad!