Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
20 pc. | Svarta oliver | |
600 g | Potatis Fast | |
2 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
4 pc. | Vanliga Tomater | |
4 pc. | Kycklingfile | |
1,5 tsp | Salt | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
2 tbsp | Balsamvinäger | |
2 krm | Svartpeppar | |
150 g | Fetaost | |
1 pc. | Gul lök |
Skala och dela potatisen i stora tärningar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Skala och skiva löken- Dela tomaterna i halva klyftor. Blanda i en skål. Smula i osten grovt. Rör i olja, vinäger, salt, peppar, oliver och basilika. Skär ett snitt och vikut kycklingfiléerna. Krydda med salt och peppar. Stek kycklingen i smör i en stekpanna 4-5 min/sida. Häll av vattnet från potatisen och rör ner potatisen i tomatsalladen.
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana