Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Flytande Smör | |
2 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
600 g | Kycklingfile | |
225 g | Färska champinjoner | |
900 g | Delikatesspotatis | |
2 dl | Creme Fraiche Karljohan | |
1 tbsp | Majsstärkelse | |
1 dl | Matlagningsgrädde | |
0,5 tsp | Svartpeppar | |
1 tsp | Havssalt |
Salta och peppra de rumstempererade kycklingfiléerna. Dela delipotatisarna och lägg på en bakplåtsklädd plåt. Ringla över olja och blanda så att alla sidor blir täckta. Strö över flingsalt och svartpeppar. Stek dem i 200 gr ca 25 min tills de fått fin färg och är färdiga. Bryn filéerna väl runt om i het panna. Lägg dem bredvid potatisen och låt dem steka med i ugnen de sista 20 min. Skiva champinjonerna och stek dem och krydda med salt och peppar. Tillsätt creme fraiche och grädde och låt puttra några minuter. Red av med majsstärkelse.
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria