Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 pc. | Morötter | |
500 g | Potatis Fast | |
1 pc. | Citron | |
2 krm | Salt | |
50 g | Gurka | |
1 tbsp | Kapris, Hel | |
0,5 pc. | Isbergssallat | |
400 g | Torskfilé Fryst | |
1 tsp | Dijonsenap | |
0,5 dl | Majonnäs | |
2 pc. | Ägg | |
200 g | Vanliga Tomater | |
2 tbsp | Flytande Smör | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 dl | Vetemjöl | |
2 tbsp | Ströbröd | |
1 krm | Svartpeppar |
Remouladsås:RÖr ihop majonäs och creme fraiche. Skrubba citronen i ljummet vatten. Finriv skalet och pressa ut 1 tsk citronsaft.Skala och riv moroten.Hacka gurka och kapris. Tillsätt allt till såsen och krydda med salt och peppar.
Skör fisken i drygt 2 cm tjocka skivor. Häll mjöl i en djup tallrik. Vispa ägg lätt i en annan tallrik och ströbröd i en tredje. Vänd fiskbitarna i mjöl. ägg och ströbröd. Strö över 1 tsk salt och 1 krm peppar.
Genomstek fiskpinnarna i smöret på medelvärme 2-3 min.
Servera med kokt potatis och sallad.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria