Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,75 dl | Solroskärnor Naturella | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 pc. | Lime | |
200 g | Romansallat, ( 1st) | |
1 krm | Flingsalt | |
0,25 pc. | Rödlök | |
100 g | Mango Fryst | |
5 g | Chilipeppar Färsk, (1 cm) | |
1 tsp | Färsk ingefära | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
1 tsp | Honung |
Skölj gurkan. Dela den på längden och gröp ur det vattniga. Tärna den sedan smått. Skala och finhacka rödlöken och skölj och finhacka chilin.
Skala och riv ingefäran och skölj och grovhacka koriandern. Blanda ihop allting med den tinade mangon och solrosfrön i en skål. Pressa i limesaft och tillsätt honung och salt.
Fyll mangosalsan i ca 4 salladsblad, vik ihop och ät.
Foto & Styling: Sanna Livijn Wexell
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel