Skip to main content
Wrap med mangosalsa
Mari Bergman

Wrap med mangosalsa

15 minEasy
202,50 kr
1 portion 63,40 kr per portion
Raw Food wrap med exotiska smaker! Perfekt för dig som vill ha något som är fyllt av vitaminer och nyttigheter till tacofredagen.

0,75 dlSolroskärnor Naturella
0,5 pc.Gurka
1 pc.Lime
200 gRomansallat, ( 1st)
1 krmFlingsalt
0,25 pc.Rödlök
100 gMango Fryst
5 gChilipeppar Färsk, (1 cm)
1 tspFärsk ingefära
0,5 pc.Koriander - färsk
1 tspHonung
Instructions
1

Skölj gurkan. Dela den på längden och gröp ur det vattniga. Tärna den sedan smått. Skala och finhacka rödlöken och skölj och finhacka chilin.

2

Skala och riv ingefäran och skölj och grovhacka koriandern. Blanda ihop allting med den tinade mangon och solrosfrön i en skål. Pressa i limesaft och tillsätt honung och salt.

3

Fyll mangosalsan i ca 4 salladsblad, vik ihop och ät.

4

Foto & Styling: Sanna Livijn Wexell

Photo:

Sanna Livijn Wexell