Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 dl | Matlagningsgrädde | |
3 tbsp | Smör | |
1,5 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Riven Gratängost | |
2 pc. | Hönsbuljong | |
1 tbsp | Japansk soja | |
700 g | Kycklingfile Fryst | |
2 clove | Vitlök | |
1 pc. | Salladsmix | |
3 pc. | Vanliga Tomater | |
1 pc. | Champinjoner Skivade i Konserv | |
2 tsp | Paprikakrydda | |
1 pc. | Zucchini | |
2 pc. | Röd Paprika | |
1,5 tsp | Salt | |
2 tsp | Honung |
sätt ugnen på 200 grader
Skala och hacka vitlök. Putsa och skär kycklingen i mindre bitar. Stek vitlök i smör i en stekpanna oh tillsätt kyckling och låt fräsa i några minuter på medelhög värme under omrörning så att kycklingen får en fin yta. Lägg over kycklingen i en ugnsform.
Stek zuccini och champinjoner tills vattnet har så gott som är borta. Blanda med kycklingen i ugnsformen. 4 Tillsätt i stekpannan grädde, honung, paprikakrydda, soya och smulad buljongtärning. Låt koka under omrörning och smaka av med salt och peppar.
Häll över såsen på kyckling-och grönsaksblandningen och strö over gratängosten.
Tillaga i mitten av ugnen i 15-20 min
Servera med blandsallad och tomat
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel