Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Honung Flytande | |
4 pc. | Stjärnanis | |
1 pc. | Kyckling Hel | |
2 tbsp | Kinesisk soja | |
0,5 tsp | Kardemumma | |
60 g | Smör | |
0,4 pc. | Vitlök Vanlig | |
4 pc. | Kanel Hel |
Halvera kycklingen genom att skära längs ryggraden och bröstbenet. Lägg kycklinghalvorna på bakplåtspapper. Arbeta samman smör, sojasås och honung och pensla kycklingen med blandningen. Lägg kanelstängerna, den krossade kardemumman och de fyra vitlöksklyftorna ovanpå kycklingen och tillslut. Lägg kycklingen i en långpanna och ugnsstek på 200 grader i ca 35 minuter. Halvera kycklingen genom att skära längs ryggraden och bröstbenet. Lägg kycklinghalvorna på bakplåtspapper. Arbeta samman smör, sojasås och honung och pensla kycklingen med blandningen. Lägg kanelstängerna, den krossade kardemumman och vitlök ovanpå kycklingen och tillslut. Lägg kycklingen i en långpanna och ugnsstek på 200 grader i ca 35 minuter.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge