Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
250 g | Jordgubbar Färska | |
200 g | Färskost Naturell | |
5 dl | Vispgrädde | |
3 pc. | Gelatinblad | |
12 pc. | Digestive original | |
0,5 dl | Strösocker | |
75 g | Smör |
Smält smöret. Kör kex och smör i matberedare. Tryck ut blandningen i botten på en pajform eller en form med löstagbar botten. Låt stå i kylen medan fyllningen görs.
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
Koka upp grädde och socker.
Ta upp gelatinbladen ur vattnet, krama ur och rör ner dem i grädden. Ta bort kastrullen från värmen och låt svalna något.
Mixa bären till en puré. Rör ner osten och bären i grädden. Vispa till en slät kräm och häll den i pajformen.
Låt pajen stå i kylskåpet i minst 3 timmar eller tills den har stelnat. Servera med färska bär och pudra med florsocker.
Photo:
Joanna Gripenberg
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia