Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Pesto Röd | |
1 dl | Parmesanost | |
1 tsp | Olivolja | |
600 g | Torskfilé | |
2 pc. | Citron | |
250 g | Sparris Färsk | |
6 dl | Bulgur | |
200 g | Körsbärstomater |
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en ugnsfast form med lite olivolja.
Skär citronerna i skivor och täck botten och kanten på formen med citronskivor. Lägg i laxfilén och strö på salt och peppar. Bred röd pesto över laxen och toppa med riven parmesan. Sätt in i ugnen i ca 15 minuter.
Koka bulgurn enligt anvisningen på förpackningen (ca 15 minuter). Skär sparrisen i mindre bitar.
Hetta upp en stekpanna med lite olivolja och lägg i bulgur, citronskal,sparris och tomater och rör om. Låt allt bli varmt och smaka av med salt och peppar. Dekorera med klippt gräslök.
Receptet kommer från "GI för hela familjen" (Ica bokförlag) av Ulrika Davidsson.
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's