Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Gryta | ||
1 tbsp | Messmör | |
50 g | Vegetariska produkter | |
1 tbsp | Lingon | |
1 tbsp | Kantarellfond | |
0,5 pc. | Lök | |
1 tsp | Flingsalt | |
100 g | Kantareller Konserv | |
2 dl | Vatten | |
1 dl | Vispgrädde | |
1 tbsp | Smör | |
1 tsp | Timjan | |
Tillbehör | ||
200 g | Potatis | |
50 g | Haricot Verts |
Strimla quornfilén och skiva löken. Stek tillsammans med kantarellerna i smöret tills all vätska kokat bort. Häll på grädde, vatten, fond och messmör. Har du Liquid Smoke kan du droppa i upp till 1 krm av detta. Koka i ca 5 minuter. Krydda med salt och timjan. Rör i lingonen och servera sedan med potatis och haricot verts.
1 Kantarellfond 180ml Touch of Taste
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt