Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 pc. | Ägg | |
2 tbsp | Smör | |
2 kg | Kålrot | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
1 dl | Matlagningsgrädde | |
4 tbsp | Sirap Ljus | |
2 tsp | Salt | |
4 tbsp | Ströbröd |
Skala kålrötterna och dela i mindre bitar, koka tills de blir mjuka. Sätt ugnen på 200 grader. Häll av vattnet. Mosa kålrötterna och blanda i ägg, sirap, salt, vitpeppar och matlagningsgrädde. Smaka av. Smöra en stor eller två mindre formar och häll i kålrotsblandningen. Strö över ett tunt lager med ströbröd och klicka över lite smör på. Ställ in på nedre delen av ugnen i ca 1 timma eller tills gyllenbrun färg.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt