Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 kg | Mandelpotatis | |
0,5 kg | Gulbetor | |
1 tbsp | Timjan - torkad | |
150 g | Kantareller | |
10 pc. | Körsbärskvisttomater | |
4 dl | Vatten | |
5 pc. | Palsternacka | |
1 dl | Vilt/Kantarellfond Bulj. | |
4 dl | Rött vin | |
1 kg | Renstek | |
3 clove | Vitlök Vanlig |
Salta och peppra rensteken. Bryn den i stekpanna och stek i ugn, 100 grader, till en innertemperatur av 56 grader (medium). Skala potatis och betor, dela ned i mindre bitar, vänd i olivolja, timjan, vitlök, salt och peppar. Rosta i ugn på 200 grader i 30 min. Tillsätt kantareller och delade tomater och låt baka med potatisarna ytterligare 10 min.
Häll stekskyn från steken i en kastrull. Tillsätt fond, vin och vatten. Låt koka ihop 5 min. Red av med maizena. Smaka av med salt och peppar samt en klick smör.
1 Renstek benfri nätad Polarica