Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
250 g | Cottage cheese Naturell | |
200 g | Kalkon Pålägg | |
150 g | Citron | |
200 g | Prästost | |
300 g | Farfalle | |
300 g | Gröna Ärtor Frysta | |
2 tbsp | Persilja - fryst |
Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten. Tillsätt ärtorna när 2-3 minuter återstår av koktiden.
Medan pastan kokar: Skär kalkonskivorna i strimlor och riv citronskalet fint, samt riv osten.
När pastan är färdig: ta upp 1 dl av kokvattnet, häll av pastan och ärtorna i ett durkslag.
Häll tillbaka det sparade kokvattnet, pastan och ärtorna i kastrullen. Tillsätt kalkon, keso, rivet skal från citronen, 1 msk citronjuice, riven ost och persilja. Blanda.
Smaka av med salt och peppar. Servera genast.