Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 pc. | Zucchini | |
1 krm | Salt | |
130 g | Färsk bladspenat | |
1 tsp | Svartpeppar | |
1 pc. | Citron - Eko | |
1 pc. | Oregano - färsk | |
300 g | Fetaost | |
1 clove | Vitlök | |
2 tbsp | Olivolja | |
200 g | Soltorkade Tomater | |
100 g | Pinjenötter | |
350 g | Gröna oliver |
Skölj av zucchinisarna. Gör med hjälp av grönsakssvarv zucchinipasta, Zoodles, i en stor skål.
Lägg i babyspenat, grovhackade oliverna (gärna fyllda med chili för bra sting), strimlade soltorkade tomater, pinjenötter, samt hackade oreganoblad i skålen.
Blanda olja, salt, peppar, pressad vitlök och häll över salladen.
Riv citronskal fint över.
Smula fetaosten över salladen och rör om. Bon appeti!
Photo:
Maria Ibjer
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana