Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 pc. | Gul Paprika | |
400 g | Ris | |
0,5 tbsp | Dijonsenap | |
250 g | Tofu | |
1 clove | Vitlök | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
1 dl | Havrebaserad matlagning | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1 pc. | Gul lök Eko | |
8 pc. | Soltorkade Tomater | |
500 g | Krossade Tomater | |
1 tbsp | Olivolja |
Koka ris enligt anvisning på paketet.
Stroganoff: Skär tofu i strimlor.
Hacka lök och vitlök. Strimla paprikan.
Hetta upp en stekpanna med olja.
Stek lök och vitlök i några minuter.
Lägg i paprikan och låt steka med någon minut.
Tillsätt tomatpuré och rör runt så att den blandas med löken och paprikan.
Strimla de soltorkade tomaterna.
Tillsätt soltorkade tomater, timjan, senap, krossade tomater, havregrädde och tofun.
Låt sjuda under lock ca 5 min.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Servering: Servera stroganoffen med ris och salladsmix.
Photo:
Foto: Sofia Nyberg
2 Krossade Tomater 390g Garant