Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 dl | Olivolja | |
1 pc. | Gul lök | |
2 clove | Vitlök | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Grön Paprika | |
800 g | Ryggbiff | |
1 pc. | Gul Paprika | |
2 tbsp | Persilja - färsk |
Blanda olja, pressad vitlök, finhackad persilja, salt och peppar till en marinad. Låt biffen marinera i rumstemperatur i 30 minuter övertäckt.
Stek sedan biffen i en grillpanna, låt dem därefter vila i 5-10 minuter, håll dem varma.
Häll resten av marinaden i en stekpanna och fräs i et par minuter. Tillsätt sedan de skivade paprikorna och fräs i ca 5 minuter.
Lägg upp paprikan med biffen över och servera med potatis och grönsallad.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria