Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
125 g | Ärtskott | |
250 g | Broccoli Färsk | |
500 g | Nötfärs | |
125 g | Lingon Fryst | |
1 tbsp | Smör | |
1 pc. | Ägg | |
0,5 dl | Ströbröd | |
0,75 dl | Strösocker | |
125 g | Färska champinjoner | |
1,5 dl | Mellanmjölk | |
1 tsp | Salt | |
1 kg | Potatis för Mos |
1 sätt ugnen på 200 grader 2 blanda ½förp tinaade lingon med 3/4 dl socker. Lägg up i en skål. Lägg upp en ½ ask ärstkott i en skål. 3 skala och koka 1 kg potatis, dela större potatisar 4 blanda i en bunke: 500 g nötfärs, 2 äggulor (eller 1 ägg) 3/4 dl mjölk. krydda med ½tsk salt och 2 krm svartpeppar. Forma till 4 biffar. 5 lägg upp ströbröd på en tallrik, vänd biffarna i ströbrödet. 6 Ta fram gjotjärnspannan. stek biffarna gyllenbruna i lite smör, på båda sidor, medelvärme. Sätt pannan mitt i ugnen 8-10 minuter tills genomstekta.
7 Dela 250 g broccoli i små buketter. Ånga på potatisen de sista 2-3 minuterna.
(8 skiva ½ ask champinjoner och stek i olivolja. krydda med 1 krm salt och ½krm svartpeppar)
9 Mosa den kokta potatisen. Tillsätt 1½ dl varm mjölk och lite smör. Vispa i kastrullen med elvisp. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm svartpeppar
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt