Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 pc. | Sejfile | |
1,5 tbsp | Salt | |
400 g | Räkor Skalade | |
100 g | Smör | |
1 tbsp | Pepparrot Färsk | |
2 pc. | Ägg | |
1 pc. | Dill - färsk |
Torrimma fisken först, det vill säga lägg fiskbitarna på ett fat och salta dem rikligt.
Låt stå ca 30 minuter. Ju tjockare bitar, desto längre tid.
Skala och hacka äggen.
Skala räkorna och plocka dillen.
Blanda försiktigt ägg, räkor, dill och pepparrot till en sallad.
Torka av fiskbitarna och lägg dem i en ugnsform.
Stick in termometerns spets i fiskens tjockaste del.
Ställ in termometern på 52° och ugnen på full ånga.
Beräkna 7–8 minuter från det att ugnen är varm.
Servera fisken med salladen och brynt smör.
Kokt potatis och en grönsak är gott till.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt