Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fyllning | ||
300 g | Riven Ost | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
3 dl | Vispgrädde | |
3 pc. | Ägg | |
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
200 g | Fryst Bladspenat | |
Pajdeg | ||
1 pc. | Ägg | |
2 tbsp | Pofiber | |
1 tbsp | Fiberhusk | |
3,5 dl | Mandelmjöl | |
50 g | Smör | |
1 krm | Salt |
Blanda de torra ingredienserna i en skål. Skär smöret i små bitar och använd händerna för att arbeta in det i den torra blandningen.
Tillsätt ett ägg och lite salt, och blanda ihop till en smidig smuldeg. Om den blir för blöt kan du tillsätta lite mer mandelmjöl.
Låt stå i kylen i några timmar tills den blir fast. Färdig att användas! Förgrädda skalet i ca 10 minuter innan du lägger i fyllning.
Fyllning:
Blanda grädde och ägg i en bunke
Riv osten och hacka chilin. Se till att spenaten är tinad och inte innehåller för mycket vatten.
Blanda alla ingredienser i bunken, salta och peppra. Låt stå en stund så att smakerna hinner komma fram.
Lägg blandningen i pajskalet och grädda i ugnen på 175-200 grader i ca 30 minuter.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt