Skip to main content
Kantarelltoast
Malin Andersson

Kantarelltoast

15 minEasy
222,35 kr
4 portions 30,42 kr per portion
Enklaste kantarelltoasten med enbart färska kantareller, lök, salt och peppar - så gott! Vill du ha krämigare topping på smörgåsen kan du hälla i ca 1 dl vispgrädde och låta koka ihop med svampen.

200 gKantareller
0,5 tspSalt
0,5 pc.Gul lök
1 pc.Surdegsbröd
2 tbspSmör
0,5 krmSvartpeppar Malen
Instructions
1

Ansa, skölj och dela kantarellerna.

2

Stek kantarellerna i en torr stekpanna tills lite av vätskan kokat bort.

3

Tillsätt smör och hackad gul lök.

4

Salta och peppra efter smak.

5

Rosta brödskivorna och fördela kantarellblandningen på bröden.

Tips: Älskar du ost? Riv en smakrik ost och toppa varje toast med.

: Älskar du ost? Riv en smakrik ost och toppa varje toast med.

Photo:

Kerstin Eriksson