Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
200 g | Kantareller | |
0,5 tsp | Salt | |
0,5 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Surdegsbröd | |
2 tbsp | Smör | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen |
Ansa, skölj och dela kantarellerna.
Stek kantarellerna i en torr stekpanna tills lite av vätskan kokat bort.
Tillsätt smör och hackad gul lök.
Salta och peppra efter smak.
Rosta brödskivorna och fördela kantarellblandningen på bröden.
Tips: Älskar du ost? Riv en smakrik ost och toppa varje toast med.
: Älskar du ost? Riv en smakrik ost och toppa varje toast med.
Photo:
Kerstin Eriksson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria