Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Laxen | ||
100 g | Parmesanost | |
600 g | Lax Varmrökt | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
3 tbsp | Honung Flytande | |
Spenatröra | ||
2 tbsp | Honung Flytande | |
1 pc. | Gul lök | |
2 tbsp | Aromatkrydda | |
400 g | Fryst Bladspenat | |
2,5 dl | Creme Fraiche Naturell |
Sätt ugnen på 225 grader. Ta fram en gryta eller stekpanna med lite högre kant. Hacka löken och stek i lite olja. Tillsätt bladspenat, honung, creme fraiche och aromatkrydda efter smak. Låt puttra ihop.
Rensa laxen och lägg den i en ugnsfast form. Blanda ihop riven parmesanost, creme fraiche och honung. Salta och peppra. Sätt in i ugnen tills osttäcket smält och laxen är genomvarm.
Servera laxen med bladspenatröran och en god sallad.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel