Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 pc. | Äpplen | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Dragon - torkad | |
2 tbsp | Kycklingfond | |
1 pc. | Citron | |
5 dl | Vatten | |
1 pc. | Gul lök | |
4 portion | Jasminris | |
2 dl | Vispgrädde | |
2 clove | Vitlök | |
800 g | Kycklinglårfile Fryst | |
1 tsp | Majsstärkelse | |
1 tsp | Salt |
Hacka lök och vitlök. Kärna ur och klyfta äpplena. Skär kycklingen i mindre bitar. Fräs lök, vitlök och äpple i 2 msk smör. Tillsätt kycklingen och dragon, fräs några minuter till. Krydda med salt och peppar. Häll på vatten och fond och låt koka under lock på svag värme i ca 15 min. Tillsätt grädden och koka några minuter till. Red grytan med majsstärkelse utrörd i kallt vatten. Tillsätt 1 msk citronskal. Servera med ris.
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt