Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tomatpasta | ||
1 pc. | Körsbärstomater | |
0,5 tbsp | Vinäger | |
1 dl | Svarta oliver utan kärnor | |
400 g | Tagliatelle | |
0,5 tsp | Salt | |
2 krm | Svartpeppar | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Gul lök | |
Till servering | ||
1 pc. | Basilika - färsk | |
125 g | Mozzarellaost | |
Lövbiff | ||
400 g | Lövbiff | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Smör | |
1 krm | Svartpeppar |
Koka upp vatten till pastan.
Lövbiff: Strimla lövbiffen. Salta och peppra.
Tomatpasta: Skölj och dela tomaterna i små bitar. Skala och finhacka löken. Lägg i en skål. Tillsätt 1 msk olja, ½ msk vinäger, 1/2 tsk salt och 2 krm peppar. Lägg i oliverna. Låt tomatblandningen dra i rumsvärme.
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
Värm hastigt tomatblandningen i en stekpanna.
Häll av vattnet från pastan. Lägg tillbaka pastan i kastrullen och häll tomatblandningen över.
Torka ur stekpannan och tillsätt en klick smör eller olja. Stek lövbiffen hastigt.
Lägg pastan på ett stort fat. Riv över mozzarella och basilikablad. Toppa med den strimlade lövbiffen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Mozzarella 125g Michelangelo