Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Yoghurtsås | ||
1 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Dijonsenap | |
2 krm | Italiensk Salladskrydda | |
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
1 krm | Örtsalt | |
Att ugnssteka | ||
1 pc. | Fänkål Färsk | |
1 pc. | Broccoli | |
1 tsp | Kinesisk soja | |
150 g | Fetaost | |
1 pc. | Färsk timjan | |
1 pc. | Citron | |
5 pc. | Rödbetor | |
3 pc. | Sötpotatis | |
1 pc. | Kyckling Hel | |
3 pc. | Morötter |
Sätt på ugnen på 225 grader. Ta fram en ugnsfast stor form.
Dela kycklingen i bitar. Gör en marinad av olivolja, citron, timjan och kinesisk soya som du häller över kycklingbitarna. Lägg i citrondelarna som blir över i formen.
Skär alla grönsaker i ungefär samma storlek. Lägg också det i formen runt om kycklingbitarna. In med allt i ugnen. Efter 40 minuter är det nästan klart.
Ta då ut formen och smula över fetaosten över grönsakerna. Ställ in allt i tio minuter till. Hela ugnstiden ska vara 50-60 minuter lite beroende på kycklingbitarnas storlek.
Till detta rör du ihop en yoghurtsås av matlagningsyoghurt, italiensk salladskrydda, svartpeppar, en tesked dijonsenap och örtsalt.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana