Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
70 g | Färsk bladspenat | |
70 g | Ruccolasallat | |
380 g | Röda Linser Förkokta, (1 paket) | |
1 pc. | Paprika | |
1 pc. | Gurka | |
Dressing | ||
2 krm | Örtsalt | |
1 clove | Vitlök | |
1 dl | Olivolja | |
2 krm | Italiensk Salladskrydda | |
1 dl | Balsamvinäger | |
Lax | ||
3 dl | Creme Fraiche Naturell | |
100 g | Getost, Chevre | |
4 pc. | Laxfilé |
Sätt ugnen på 220°.
Blanda osten och creme fraichen. Bred ut den över laxbitarna som du har lagt i en ugnsfast form. Salta och peppra.
Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter.
Hacka alla salladsingredienserna och lägg i en skål. Skölj linserna och lägg i salladen.
Gör en dressing av olja, vinäger, pressa i en klyfta vitlök och krydda efter behag.
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta