Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 dl | Vetemjöl | |
150 g | Smör | |
2 pc. | Ägg | |
0,5 tsp | Salt | |
1,5 tsp | Vaniljsocker | |
100 g | Mörk Blockchoklad | |
1 dl | Kakao | |
1 dl | Standardmjölk | |
2 dl | Strösocker | |
2 tsp | Bakpulver |
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret och ställ åt sidan, låt svalna lite.
Vispa ägg och strösocker pösigt i en bunke.
Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt i en annan bunke. Tillsätt mjölk, smält smör och ägg- och sockerblandningen och blanda ihop till en smet.
Hacka chokladen och blanda ned i smeten.
Fördela smeten i muffinsformar, fyll dem ca 2/3 delar. Grädda mitt i ugnen i ca 18-20 minuter.
Fotograf: Andrea Klintbjer
Photo:
Andrea Klintbjer
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Bakchoklad Mörk 70% 100g Garant