Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 g | Kantareller | |
0,5 g | Pinjenötter | |
1 dl | Grönsaksbuljong | |
150 krm | Salt | |
1 pc. | Lök | |
1 g | Spenat Blad | |
1 pc. | Flytande Smör och Margarin | |
300 g | Fetaost | |
1 dl | Risotto | |
200 krm | Svartpeppar |
Skala och hacka löken. Fräs den i smör-&rapsolja i en gryta. Tillsätt riset och rör om med vinet (använd helst torrtvin om du inte har matlagningsvin hemma). Häll på buljongen i omgångar, ca 1 dl buljong i taget. Riset ska suga upp buljongen innan mer tillsätts. Rör då och då. Låt koka på svag värme 20-25 min.
Stek under tiden kantareller i smör så de blir nästan knapriga.
Krydda med salt och peppar. Blanda i spenat, smulad ost och pinjekärnor. Servera genast med kantareller på sidan om.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Risotto Saffran EKO 200g Itigo
3 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria