Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Svartpeppar Malen | |
3 tbsp | BBQ-Sås | |
700 g | Nötfärs | |
1 tbsp | Kalvfond Buljong | |
2 krm | Chilipulver | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Salt |
Blanda färsen väl med salt och peppar. Tillsätt Knorr kalvfond, BBQ-sås, chilipeppar och lök och arbeta in alltsammans. Ställ in färsen i kylen i ca 15 min. Forma färsen till fyra stora biffar eller tolv små. Pensla biffarna med flytande margarin, salta och peppra. Grilla på medelhög värme 5–7 min på varje sida. Servera med hamburgerbröd, valfria grönsaker och en god dressing.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt