Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Färsk ingefära | |
3 tbsp | Olivolja | |
390 g | Krossade Tomater | |
2 dl | Vispgrädde | |
4 portion | Ris | |
200 g | Färsk bladspenat | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
400 g | Spenat | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
1 dl | Matlagningsvin Vitt | |
2 pc. | Tomater | |
1 pc. | Schalottenlök | |
2 clove | Vitlök | |
2 tsp | Salt | |
1 tbsp | Garam Masala |
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
Skala all lök, klyfta schalottenlöken och tomaterna. Skiva vitlöken. Skala och riv ingefäran.
Hetta upp hälften av olivoljan i en stekgryta eller kastrull. Fräs lök, vitlök, ingefära, tomatpuré och garam masala 3-4 minuter.
Tillsätt tomater, krossade tomater, matlagningsvin, grädde och buljongtärning. Låt sjuda 6-7 minuter. Vänd ner spenaten.
Tärna halloumin och stek den gyllene i resten av olivoljan i en stekpanna. Blanda ner osten i grytan och smaka av med salt. Servera med ris.
1 Krossade Tomater 390g Garant
10 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt