Skip to main content
Palak paneer m tomat och halloumi

Palak paneer m tomat och halloumi

30 minEasy
569,95 kr
4 portions 99,27 kr per portion
gott

2 tbspFärsk ingefära
3 tbspOlivolja
390 gKrossade Tomater
2 dlVispgrädde
4 portionRis
200 gFärsk bladspenat
1 pc.Grönsaksbuljong
400 gSpenat
2 tbspTomatpuré
1 dlMatlagningsvin Vitt
2 pc.Tomater
1 pc.Schalottenlök
2 cloveVitlök
2 tspSalt
1 tbspGaram Masala
Instructions
1

Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.

Skala all lök, klyfta schalottenlöken och tomaterna. Skiva vitlöken. Skala och riv ingefäran.

Hetta upp hälften av olivoljan i en stekgryta eller kastrull. Fräs lök, vitlök, ingefära, tomatpuré och garam masala 3-4 minuter.

Tillsätt tomater, krossade tomater, matlagningsvin, grädde och buljongtärning. Låt sjuda 6-7 minuter. Vänd ner spenaten.

Tärna halloumin och stek den gyllene i resten av olivoljan i en stekpanna. Blanda ner osten i grytan och smaka av med salt. Servera med ris.