Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 clove | Vitlök | |
1 krm | Cayennepeppar | |
340 g | Majskorn | |
500 g | Blandfärs | |
150 g | Citron | |
3 pc. | Vanliga Tomater | |
3 dl | Gräddfil | |
65 g | Salladsmix | |
2 tbsp | Paprikakrydda | |
8 pc. | Tortilla | |
1 pc. | Krasse | |
4 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Spiskummin | |
1 pc. | Rödlök | |
400 g | Kikärtor |
Skölj salladen och låt den rinna av. Hacka 3 tomater och 1 rödlök. Lägg upp i varsin skål.
Gör hummus: Skölj en burk kikärtor med kallt vatten och låt rinna av i ett durkslag. Mixa kikärtorna med olivoljan, pressade vitlöksklyftor, spiskummin, 3/4 krm cayennepeppar, 2 krm paprikapulver och saften från 1/2 citron, med en stavmixer.
Klipp smörgåskrassen och blanda med salladen i en skål. Smält 1 msk smör i en stekpanna och bryn köttfärsen på medelvärme i 5 min. Krydda med 1 1/2 msk paprikapulver, 1/2 tsk salt och 1 krm svartpeppar. -Lägg upp på ett fat. Torka ur pannan och värm tortilla-bröden en kort stund, ett i taget, de ska inte bli knapriga. Servera tortillasen med alla tillbehör.
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Paprikapulver 37g Santa Maria