Skip to main content
Wraps med paprikakryddad färs
Hemmakock

Wraps med paprikakryddad färs

20 minEasy
230,95 kr
4 portions 43,89 kr per portion
och hummus, gräddfil och sallad

2 cloveVitlök
1 krmCayennepeppar
340 gMajskorn
500 gBlandfärs
150 gCitron
3 pc.Vanliga Tomater
3 dlGräddfil
65 gSalladsmix
2 tbspPaprikakrydda
8 pc.Tortilla
1 pc.Krasse
4 tbspOlivolja
1 tspSpiskummin
1 pc.Rödlök
400 gKikärtor
Instructions
1

Skölj salladen och låt den rinna av. Hacka 3 tomater och 1 rödlök. Lägg upp i varsin skål.

Gör hummus: Skölj en burk kikärtor med kallt vatten och låt rinna av i ett durkslag. Mixa kikärtorna med olivoljan, pressade vitlöksklyftor, spiskummin, 3/4 krm cayennepeppar, 2 krm paprikapulver och saften från 1/2 citron, med en stavmixer.

Klipp smörgåskrassen och blanda med salladen i en skål. Smält 1 msk smör i en stekpanna och bryn köttfärsen på medelvärme i 5 min. Krydda med 1 1/2 msk paprikapulver, 1/2 tsk salt och 1 krm svartpeppar. -Lägg upp på ett fat. Torka ur pannan och värm tortilla-bröden en kort stund, ett i taget, de ska inte bli knapriga. Servera tortillasen med alla tillbehör.