Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 pc. | Morötter | |
100 g | Cashewnötter Naturella | |
2 dl | Övriga matgryn | |
250 g | Broccoli | |
1 pc. | Lime | |
450 g | Kycklingfile Fryst | |
3 clove | Vitlök | |
1 pc. | Zucchini | |
1 tsp | Ingefära Malen | |
3 tbsp | Honung Flytande |
Marinad: Blanda 2 msk soja, 1 tsk ingefära, 3 pressade vitlöksklyftor, 3 msk olivolja, 2 1/2 msk honung samt ev. 1/2 krm cayennepeppar i en bunke.
Dela kycklingfiléerna på längden och lägg i en ugnsform. Häll över marinaden, blanda runt och stek i ugnen i ca 20 min.
Koka matkorn.
Rosta cashewnötterna i en torr stekpanna på medelvärme i ca 5 min.
Koka upp 1 1/2 liter vatten och 1/2 tsk salt. Skala och slanta morötterna. Ansa och skär broccoli i 4 träd. Skär 1/2 zucchini i grova tärningar. Lägg morötterna i det kokande vattnet och koka i 3 min. Tillsätt broccolin och koka i 4 min till. Tillsätt zucchinin och koka ytterligare 1 min. Häll av vattnet och häll upp grönsakerna i en stor skål. Servera kycklingen med 1 lime skuren i klyftor samt de kokta grönsakerna, matkorn och cashewnötter.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel