Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
8 pc. | Pilgrimsmusslor Fryst | |
2 krm | Svartpeppar | |
2 tsp | Salt | |
12 pc. | Sparris Färsk | |
150 g | Riven Gratängost | |
2 tbsp | Olivolja |
Stek musslorna i en grillpanna eller stekpanna med lite olivolja, tills dom inte är genomskinliga längre ca 2 min per sida. salt och peppar efter smak.
Koka sparrisen i saltat vatten i 5-10 min beroende på hur hårda man vill ha dom.
Lägg upp 3st sparris på en tallrik lägg på 2 musslor och strö lite gratäng ost över.
Om man vill, kan man gratinera allt, 4-5 min eller tills osten har blivit lätt gyllenbrun i ugnen på 225 grader i mitten.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt