Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Rödlök | |
1 pc. | Lime | |
120 g | Haricot Verts Fryst | |
500 g | Torskfilé Fryst | |
1 tsp | Salt | |
1 pc. | Fiskbuljong | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
400 ml | Kokosmjölk | |
0,5 dl | Färsk ingefära |
Sätt ugnen på 225°.
Lägg torsken i en ugnssäker form och salta. Täck fisken med grönsakerna och löken.
Blanda kokosmjölken med ingefära, skal och saft av lime och riv ner fiskbuljongtärningen. Häll såsen över fisken och tillaga mitt i ugnen i 25 min.
Servera i djupa tallrikar, som den är eller med kokt ris.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Grov Mellanburk 59g Santa Maria