Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering | ||
0,6 pc. | Formfranska | |
1 dl | Lingon | |
1 pc. | Plocksallat | |
Mousse | ||
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 tbsp | Pepparrot | |
200 g | Renstek Rökt | |
200 g | Färskost Naturell |
Vispa crème fraichen och blanda den till en slät kräm med cream cheesen. Hör renköttet i matberedaren tills det blir smuligt. Blanda köttet och den rivna pepparroten med crème fraicheblandningen. Låt stå i kyl minst en timme innan servering. Servera på en smörstekt vit brödskiva med några lingon på toppen och ett par sallatsblad.
Photo:
Johnny Wohlin
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia