Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
10 pc. | Körsbärstomater | |
400 g | Vegetariska produkter | |
125 g | Mozzarellaost | |
2 tbsp | Pinjenötter | |
0,5 dl | Pesto & Tapenade | |
0,5 tsp | Salt | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
1 krm | Vitpeppar | |
1 clove | Vitlök | |
1 tsp | Balsamvinäger | |
1 tbsp | Rapsolja |
Sätt ugnen på 225°.
Stek quornfiléerna i oljan ca 2 min per sida. Krydda med salt, peppar och pressad vitlök. Lägg filéerna i en ugnssäker form och klicka över peston. Skär osten i tunna skivor och lägg dem på quornfiléerna. Häll över grädden.
Halvera tomaterna och lägg dem med snittytan uppåt i formen. Stänk över balsamvinägern. Strö över pinjenötterna.
Tillaga mitt i ugnen 20–25 min. Servera gratängen med ris eller pasta och rucolasallad.
1 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta