Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Curry | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
300 g | Spenat Hackad Fryst | |
1 pc. | Krossade Tomater | |
1 tsp | Sambal Oelek | |
1 pc. | Kikärtor | |
400 g | Äggnudlar | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 clove | Vitlök | |
400 ml | Kokosmjölk | |
2 tbsp | Mango Chutney | |
1 pc. | Gul lök |
Hacka vitlök och gul lök och fräs den i oljan. Låt curry fräsa med.
Häll över kokosmjölken och lägg i grönsaksbuljongtärningen.
Låt koka 5 min.
Tillsätt de krossade tomaterna och den frysta spenaten.
Koka upp vattnet till nudlarna och koka dessa.
Lägg i kikärterna, mango chutney och sambal oelek och låt kikärterna bli varma utan att koka sönder.
Servera med nudlarna.
1 Spenat Hackad Fryst 450g Findus
1 Mango Chutney Original 350g Santa Maria