Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sås | ||
1 krm | Salt | |
1 clove | Vitlök | |
0,5 dl | Citronmajonnäs | |
3 tbsp | Chilisås Original | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Potatismos | ||
800 g | Potatis Mjölig | |
Burgare | ||
2 dl | Kvarg 10 procent | |
1 tsp | Citronpeppar | |
0,5 pc. | Purjolök | |
1 tbsp | Fiskfond | |
2 pc. | Ägg | |
500 g | Laxfilé | |
1 tsp | Salt | |
2 tbsp | Vetemjöl |
Hacka purjolök i matberedaren tillsammans med kuber av laxen. Lägg i kesella, ägg, mjöl och kryddorna. Kör till en jämn smet.
Forma jämnstora burgare och platta till dem med fuktad hand.
Stek dem på medelvärma ca 4 min på varje sida tills de fått gyllenbrun färg.
Servera med potatismos.
Sås Rör samman alla ingredienser.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Citronpeppar 55g Santa Maria
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste