Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Birgittas lättlagade citronkyckling | ||
1 kg | Kycklingben | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
4 tbsp | Persilja - färsk | |
4 pc. | Citron | |
1 pc. | Chilifrukter | |
0,5 dl | Japansk soja | |
4 clove | Vitlök | |
Sallad | ||
10 g | Valnötter | |
2 pc. | Avokado | |
65 g | Spenat Blad | |
65 g | Salladsmix |
Halvera citronerna och pressa ur saften (spara skalen). Blanda med hackad vitlök, hackad chili, honung och soja. Lägg kycklingen i marinaden i cirka 2 timmar.
Lägg citronhalvorna med ändarna uppåt och varva med kycklingen (skinnet uppåt) i en ugnsfast form eller långpanna. Häll över marinaden, salta, peppra och stek i ugnen på 200 grader i cirka 45 minuter. Garnera med persilja.
På din tallrik Handfast-minus: Lägg upp 1 handflata kyckling och servera med 3 knytnävar sallad. Handfast: Lägg upp 1 handflata kyckling och servera med 2 knytnävar sallad och 1 knytnäve fullkornspasta.
Photo:
Itrim
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1