Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pajdeg | ||
1 krm | Salt | |
125 g | Kvarg 10 procent | |
2 dl | Vetemjöl | |
2 tbsp | Olivolja | |
0,5 dl | Grahamsmjöl | |
Tillbehör | ||
1 pc. | Romansallat | |
Fyllning | ||
0,5 dl | Basilika - färsk | |
150 g | Körsbärstomater | |
60 g | Soltorkade Tomater | |
145 g | Kalamataoliver | |
2 dl | Standardmjölk | |
150 g | Fetaost | |
2 pc. | Ägg | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 clove | Vitlök |
Blanda ingredienserna till degen. Klä en pajform och förgrädda ca. 8 min i 200 grader. Låt svalna.
Kärna ur oliverna. Strimla de soltorkade tomaterna. Halvera körsbärstomaterna och tärna fetaosten och lägg i skalet. Finhacka vitlöken och blanda samman med mjölk, ägg, salt, peppar och basilika. Häll försiktigt i formen. Grädda i ca 40 minuter i 200 grader.
Servera med en krispig grönsallad.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria