Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Kakao | |
2 dl | Jordnötter Rostade/Saltade | |
100 g | Mörk Blockchoklad | |
2 tbsp | Vaniljsocker | |
2 dl | Vetemjöl | |
3 dl | Strösocker | |
150 g | Smör | |
3 pc. | Ägg | |
1,5 dl | Jordnötssmör |
Sätt ugnen på 175°. Spänn fast ett bakplåtspapper i botten på en springform och smöra kanterna. Formen ska vara ca 22 cm.
Låt smöret och chokladen smälta tillsammans i kastrull under svag värme. Ställ åt sidan.
Rör ihop ägg, strösocker och jordnötssmör.
Rör ner chokladsmöret i äggsmeten.
Blanda de torra ingredienserna och rör ner det i smeten.
Hacka jordnötterna grovt och rör ner det i smeten.
Häll över smeten i formen och grädde den i ca 15 minuter. Håll koll, den ska vara färdig i kanterna men kladdig i mitten.
Photo:
Jonas Hedqvist
1 Jordnötter Salta 275g Estrella
1 Bakchoklad Mörk 70% 100g Garant