Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 pc. | Ägg | |
100 g | Mörk chokladkaka | |
1 tsp | Kakao | |
2 g | Salt | |
2,5 tbsp | Sötningsmedel | |
150 g | Vaniljglass | |
4 g | Vaniljpulver | |
3 tbsp | Kokosolja | |
2 tsp | Kokosmjöl |
Sätt ugnen på 175 C och smörj 4 ramekinformar med kokosolja.
Smält Sockerfria chokladen med kokosoljan i en skål i micron. Ta ut och låt svalna en stund.
Vispa ägg, stevia, salt och vaniljpulver med en elvisp i ca 4-5 minuter. Håll ut, det är värt det! Vänd försiktigt ner chokladblandningen i äggsmeten.
Sikta i kakaon och kokosmjölet i smeten och vänd i försiktigt.
Häll smeten upp till 2/3 av ramekinformarna. Grädda i ca 11-12 minuter I mitten av ugnen. De ska vara kladdiga i mitten!
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt